Отзывы

  • Хочу поділитися своїми враженнями про стоматологію Багіта. Я лікувала зубки у Ліни Віталіївни, та її асистента Аліни,це чудовий лікар, справжній професіонал. Завжди усміхнена, привітна, люб'язно відповідає на всі запитання, а головне знає свою справу. Я залишилася задоволеною. Рекомендую звертатися у стоматологію Багіта, тут вас завжди гарно зустрінуть і полікують.

    Отзыв о стоматологической клинике ликарь здоровья от Юли Гапон.
  • Зверталася в клініку з сином 5 років, робили зубки під наркозом. Я дуже хвилювалася, але дарма все пройшло дуже добре. Анастезіолог Буряк Д.В. і стоматолог Швєд К.І. професіонали свого діла. Так що рекомендую зробили все дуже добре.

    Отзыв о стоматологической клинике ликарь здоровья от Юли Гапон.
  • Два роки тому лікували дитину в наркозі у Соболевської і Буряка, все було якісно і швидко. Після пари візитів малий боявся ще, але потім лікар знайшла підхід і тепер дитина проситься до Соболевської на лікування. Дякуємо персоналу за такий підхід і якість! Найкраща клініка, найкращі лікарі)

    Отзыв о стоматологической клинике ликарь здоровья от Олега Попова.
  • Доброго дня. Хочу виразити велику вдячність колективу стоматології «Багіта» та особисто стоматологу Швед К.І. та анестезіологу Буряку Д.В. за лікування зубів сина під загальним наркозом. Лікування пройшло просто чудово! Оскільки ми раніше звертались в інші стоматології, пробували з сином звичайне лікування, але син дуже боявся, і ніякі розмови та пояснення на нього не діяли. Це був стрес для всіх і проблема не вирішувалась. Тому ми прийняли рішення комплексного лікування зубів під загальним наркозом. Ми пройшли обстеження всього організму, здали всі необхідні аналізи та мали консультацію як із стоматологом, так із анестезіологом. Лікарі відповіли на всі запитання, які турбували нас та ставили сумнів у лікуванні. Ми дуже задоволені! Колектив стоматології справив досить приємне враження!

    Отзыв о стоматологической клинике ликарь здоровья от Anna Gashynska.
  • Моей дочке 3,5 годика, начали болеть, портится и крошиться зубы, дошло до того, что из рациона мы исключили холодное и сладкое.
    Девчуля она у нас – трусиха, рот никому не открывает. Сколько бы мы не объездили клиник, ни один доктор не хотел браться за нашу кричащую и не сидящую в кресле дочку. От знакомых я узнала о клинике «БАГИТА» и там я познакомилась с нашим доктором Швед Кариной Игоревной, которая без проблем взялась за зубы моего ребенка. Хочу выразить отдельную благодарность за хорошее обращение с моей дочкой, доступную консультацию и в конечном итоге (ювелирную работу) здоровые и красивые зубы моего ребенка, также благодарю нашего анестезиолога Буряк Дмитрия Викторовича за безупречную и безопасную проведенную работу по применению наркоза, так как без него мы бы не полечили зубики. Может кто-то пишет, что дороговато, но хочу сказать одно «цена = качество». Огромное спасибо )))

    Отзыв о стоматологической клинике ликарь здоровья от Екатерины.
  • Одна з кращих клінік серед тих де я лікувала зуби! Тут працюють чудові лікарі, які, окрім того, що відмінні спеціалісти, ще й хороші психологи! Мій лікар увесь час відволікала мою увагу поки лікувала мій зуб.

    Отзыв о стоматологической клинике ликарь здоровья от Athena Pallada.
  • Мой выбор этой клиники совершенно осознанный. Так для себя я изучила отзывы, сравнила цены, соразмерила затраты на бензин для проезда в клинику с аналогичной репутацией и врачами такого же уровня и стала ходить в «Багиту». Качество обслуживания на высоте!

    Отзыв о стоматологической клинике Багита от Елены.
  • Перезвонила в несколько клиник в Черкассах но остановилась на Багита.... профессиональный подход к звонкам пациента, при визите администраторы очень приятны. Очень чистенько в зале ожидания и комната хорошо оборудованная... лечилась за границей - поэтому есть с чем сравнивать...приятно что в Черкассах есть такая клиника. Очень осталась довольна пломбой и чисткой зубов. Одним словом кто за приятную атмосферу, уют и профессионализм Вам сюда!

    Отзыв о стоматологической клинике Багита Natik Krushka.
  • Без сомнений, клиника высокого уровня. Работники ресепшн оказали поддержку и помощь с начала обращения и до конца пребывания в клинике, что очень важно, особенно для иногородних. Консультации и работа врачей хирурга-стоматолога и анастезиолога-реаниматолога на высоком уровне, -спасибо вам за профессионализм и проделанную работу, а также за отношение к пациентам и послеоперационную поддержку. Таких специалистов ценят и к таким специалистам едут, не смотря на расстояния. Спасибо!

    Отзыв о стоматологической клинике Багита от Zhanna Kosenko.
  • Очень счастлива , что попала именно в эту клинику. Весь персонал высоко профессиональный , внимательный и чуткий к проблемам и пожеланиям. Оборудование 21 столетия. Лечили каналы под микроскопом. Отдельное огромное спасибо Наталье и Роману Островским. За ними будущее. Профессионалы своего дела. В целом и общем это лучшая клиника в Черкассах. СПАСИБО вам огромное за всю проделанную сложную работу!

    Отзыв о стоматологической клинике Багита от Iryna Stetsenko.
  • Хорошая робота врача. Зуб полечили хорошо. И ёще тут дают шарики🎈

    Отзыв о стоматологической клинике Багита от Ольга Владычук.
  • Очень нравится доктор Островская, она внимательна, вежлива, хороший специалист (лечит зубы под микроскопом).

    Отзыв о стоматологической клинике Багита от Джуффин Халли.
  • Ще нещодавно я читала, шукала відгуки про лікування молочних зубів у діточок під наркозом, як от поспішаю залишити свій. Наша історія почалася ще тоді, коли малюк зламав перший зубчик в 1 рік і 4 місяці. Були спроби знайомитися та лікуватися у стоматологів, показували, що не страшно, коли старша дитина лікувалася… Все марно. Потім була надія, що підросте, зрозуміє, буде лікувати. Хлопчик у нас дуже активний, непосидючий, з характером. Нам рекомендували лікування під наркозом- ми боялися. За весь час зволікань та очікування, що син погодиться лікувати, дійшли до того, що зубки дуже зіпсувалися, деякі навіть посипалися під самі ясна, імунітет знижений, часті захворювання через постійну інфекцію в роті((( звернулися в стоматологічну клініку «Багіта» на консультацію, де добра лікар Ліна Віталіївна поспілкувалася з сином, він навіть зуби їй показав, нас це вразило. Ми отримали всю необхідну інформацію щодо об’єму лікування. Також поспілкувалися з лікарем анастезіологом-реаніматологом Дмитром Вікторовичем, який все розповів нам про наркоз, його дію, що необхідно зробити для безпечного перебігу маніпуляцій. Ми цілком і повністю довірилися фахівцям, домовилися про день та пролікували сину 20 зубів із 20!!! Сказати, що результат нас вразив- нічого не сказати. Син почувався добре, а головне із усіма здоровими зубами! Ми неймовірно вдячні лікарю Чорнобривець Ліні Віталіївні та анестезіологу Буряку Дмитру Вікторовичу за золоті руки, людяність, доброту, терпіння та уважність як до нашої дитини так і до нас- батьків! Зичимо міцного здоров‘я! ДЯКУЄМО!

    Отзыв о стоматологической клинике Багита от Ганна Шабатіна.
  • Я в васторге,советую всем лечить здесь зубы, лечили зубки моей доченьке 6 зубиков вылечили во сне, доченьке 2 года, все понравилось спасибо что вы есть.

    Отзыв о стоматологической клинике Багита от Карины Толчинской.
  • Лучшая клиника в городе!!! у единственных есть лицензия для лечения взрослых и детей под общим наркозом!!!

    Отзыв о стоматологической клинике Багита от Anastasija Motornaja.
  • Очень светло и уютно, внимательный персонал, предоставили мне полную консультацию, очень благодарна им!

    Отзыв о стоматологической клинике Багита от Лера Колосова.

Разработано компанией VDcom